Prirodni sapuni

Lana prirodni sapuni su izrađeni od najkvalitetnijih biljnih i eteričnih ulja. Potpuno su prirodni, BEZ konzervansa, umjetnih boja i mirisa i NE sadrže parabene, natrij lauryl sullfat (SLS) ni druge kemijske aditive. Svaki naš sapun je napravljen i zapakiran ručno.

Sapune proizvodimo po tradicionalnoj recepturi postupkom saponifikacije biljnih ulja pri kojoj se stvara visok postotak prirodnog glicerina koji njeguje kožu i zadržava njenu prirodnu vlažnost. Od ulja u najvećem postotku koristimo maslinovo ulje, ali i kokosov maslac, palmino ulje, te ostala ulja koja blagotvorno djeluju na kožu kao što su bademovo, ricinusovo i avokadovo ulje. Koristimo samo čista eterična ulja i dodatke poput kozmetičke gline, meda, mediteranskih trava i sl. koja svakom sapunu daju specifična ljekovita svojstva i miris.

Isključivo ručnoj izradi pristupamo s najvećom pažnjom jer želimo da svaki naš proizvod bude kvalitetan i jedinstven, a konačni rezultat po vašem ukusu i želji. Sapuni su u eko pakiranju na koje se može dodati ime grada, hotela, suvenirnice i sl.

Uživajte u finim i mirisnim ljepotama prirode sačuvane u našim sapunima.

100% PRIRODNI SASTOJCI  ✓    VEGANSKI ✓     BEZ EKSPERIMENATA NA ŽIVOTINJAMA ✓   BEZ PARABENA I SLS-a  ✓   BEZ UMJETNIH BOJA I MIRISA ✓